Château d'Aix

Schrijfretraite in Frankrijk

Kom schrijven op het prachtige terras van Château d'Aix. Een luxe kasteel gelegen in een betoverende omgeving. Met een mooie kasteeltuin om in rond te dwalen en een groot privé zwembad.

Wanneer en waar?

Van 13 tot 20 juni 2025

In Château d'Aix

Saux, Porte du Quercy, Frankrijk

Voor wie?

Schrijvers, studenten en professionals die in alle rust willen schrijven of werken.

Wil je even heerlijk ontspannen en schrijven in een oase van rust? Reis dan mee naar Chateau d'Aix. Dit charmante kasteel ligt in één van de mooiste streken van Frankrijk - de Lot - ook wel het Toscane van Frankrijk genoemd.

Het kasteel ademt de rustieke sfeer van vroeger uit met het comfort van nu. Het heeft een adembenemend uitzicht op de kasteeltuin, de boerenakkers en de groene heuvels. Op dit landgoed waar het nog echt stil is, kom je helemaal tot rust en vind je weer de inspiratie die nodig is om verder te schrijven.

Naast een rustige werkomgeving geniet je hier ook van echte luxe. Wissel werk af met een duik in het grote privé buitenbad, start de dag met een fijne yogales, neem een ontspanningsmassage of proef de Cahorst wijnen bij één van de vele wijnboeren in de omgeveing.

Indien gewenst krijg je schrijfcoaching door auteur Jasmijn Derckx.

Deze exclusieve reis maak je in een klein gezelschap (5-17 personen, afhankelijk van de bezetting van de kamers). Wil je meer weten over deze all-inclusive reis dan kun je contact opnemen.

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze prachtige locatie?

exterieur-50 (1)