Kaft Liefdesmunt - Jasmijn Derckx

Liefdesmunt

Jasmijn Derckx

Deze roman is een verhaal over illusies, dromen en idealen in de stad van de liefde: Parijs. Na het lezen van dit boek heb je nog maar één vraag: durf jij te kiezen voor de hoogste vorm van liefde?

The story

Een voorjaarsdag in Parijs. De levenslijnen van de Nederlandse Judith en een Franse mimespeler kruisen elkaar op Place du Tertre in Parijs. Het plein in Montmartre dat bruist van leven en waar de geuren van olieverf, parfum en champagne over de oude klinkers dansen.

Judith is in Parijs op zoek naar een nieuw evenwicht na een moeilijke periode en besluit niet langer met een masker op te willen leven. De mimespeler kan zijn masker van schmink juist niet meer verlaten.

Dan ontdekt Judith het geheim van modeontwerper Arleq di Strada, het verhaal van de liefdesmunt en verandert haar leven voorgoed. Maar niet ieder-een gunt haar het geluk…

Dit is een verhaal over illusies, dromen en idealen in de stad van de liefde: Parijs. Een zinderend verhaal vol erotiek en spanning. Deze roman inspireert je tot het maken van keuzes in je leven. Na het lezen van dit boek heb je nog maar één vraag: durf jij te kiezen voor de hoogste vorm van liefde?

 

Achtergrond:

In 2010, Jasmijn Derckx met a mime in Montmartre, Paris. She corresponded with this mime for a while. This correspondence offered her inspiration for a novel. She delved into the world of Montmartre, interviewed Yves Mathieu of Paris' oldest cabaret 'Au Lapin Agile', had conversations with the late Rob van Reijn (the Netherlands' most famous mime), and visited shows by Dita van Teese and 'The Crazy Horse'. Jasmine wandered through Paris, writing on terraces and on Pont Neuf with the then still ringing bells of Notre Dame in the background. This book turned out to be a French wine that took several years to mature. It is a book that takes you into the world of burlesque, masks, eroticism and the search for self-love.

 

Speciaal voor leesclubs: 

  • Speciaal programma voor de boekbespreking, opgesteld door Jasmijn Derckx zelf
  • Exclusieve korting (10% bij 10 boeken, 20% bij 20 boeken)
  • Jasmijn komt persoonlijk op jullie boekenclub voorlezen en samen het boek te bespreken

Neem voor meer informatie contact op via de contactpagina of mail direct naar: contact@jasmijnderckx.nl

Anderen over Liefdesmunt

Jasmijn Derckx studeerde af aan de Hogeschool van Erotiek. - Geert Kimpen

Een mengeling van puurheid en sensualiteit. Jasmijn ademt de finesse van zinnelijkheid. - Christine Pannebakker

Een wandeling door Parijs voelt als een reis door de tijd. Voeg twee letters toe aan Parijs en je hebt paradijs. – Ferry van der Vliet

In een sprankelende stijl vertelt deze roman over illusies, dromen en idealen. De queeste van Judith naar de grote liefde, blijkt uiteindelijk vooral een zoek-tocht te zijn naar zichzelf en naar een zielsverwant. – Lex Jansen

Jasmijn op reis