Uitnodiging voor de boekpresentatie van Liefdesmunt

Zaterdagmiddag 10 februari 2024 om 17 uur bij De Vries Van Stockum in de Passage in Den Haag.

Oh là là! Vous allez á Paris op zaterdagmiddag 10 februari.

Boekhandel De Vries Van Stockum in de Passage in Den Haag is het podium voor de presentatie van het sensuele, spannende en romantische boek Liefdesmunt (Aspekt, 2024).

Jasmijn Derckx, auteur van Wegens hemelvaart gesloten (Aspekt) en Theodoor (Walburg Pers), neemt je mee naar Parijs. Je waant je een beetje in Montmartre. Chansons, Franse wijn en kaas. La vie est belle! Haal je alpinopet of dat leuke hoedje van de kapstok, Paris-chic gekleed est très apprécié!

De bekende presentator Fred Zuiderwijk presenteert het geheel en Jasmijn Derckx zal na afloop Liefdesmunt signeren in de boekhandel.

Je hoeft je niet aan te melden, vanaf 17 uur is er vrije inloop en om 17.30 uur start het (korte) officiële programma. Daarna is er een gezellige borrel (en laat je daar verrassen met…`Parfait d’amour’ van Van Kleef, hét drankje ….oh là là, je leest het in het boek).

A bientôt!

Bisou

Jasmijn Derckx

Cover nieuwste boek van Jasmijn: Liefdesmunt

Een fantastisch 2024

Lieve mensen, Hierbij wil ik jullie een gelukkig en gezond nieuwjaar wensen! Een leeg jaarboek met nieuwe hoofdstukken om te vullen met kansen om te groeien, te leren en bovenal lief te hebben. Voor mij wordt 2024 een spannend jaar, want in de week voor Valentijnsdag komt mijn derde boek Liefdesmunt uit (Aspekt). Een liefdesroman…
Lees artikel

50 jaar gefascineerd door mode

Op 1 mei 2023 vierde lieve Anca Struycken het vijftigjarige bestaan van de mooiste tweedehands kledingzaak, lees ‘boutique’, van Den Haag. Om dit te vieren stelden we met de schrijvers van de Schrijverstafel van Sociëteit De Witte een boekje samen. Het werd een prachtig boek, waarin je leest over de geschiedenis van de winkel, vermakelijke…
Lees artikel

Peace Promotion

“Hoe slaagden de bewoners na de vreselijke atoomoorlog erin (inclusief de hibakusha, de A-bomb survivors) om de stad weer te laten herrijzen en hun haat te overwinnen?” Dat was een vraag die Marc had gesteld en gedurende twee uur luisterden we naar een duizelingwekkend verhaal over de vreselijke gevolgen van het bombardement op 6 augustus…
Lees artikel