Coaching

Vraag je je weleens af of dit nu alles is? Ergens knaagt het gevoel dat er meer moet zijn in het leven… Diep van binnen voel je dat er iets mag veranderen.

Weet dat je op elk moment een keuze kunt maken. In beweging kunt komen. Je kunt nu beslissen dat jij de regie in eigen hand neemt. Uit liefde voor wie je bent en uit liefde voor wat je doet. Kies voor onafhankelijkheid, kracht en geluk.

Laat mij je inspireren om je dromen en diepste verlangens te onderzoeken. Ik neem je mee in verhalen over andere tijden en andere plaatsen. Want wat er in het verleden ook is gebeurd, we kunnen in het heden op zijn minst proberen van de toekomst een betere geschiedenis te maken. Ik daag je uit om met een ander oog te kijken, om na te denken en om op te staan voor wat jij wilt in het leven. Om jou te inspireren tot zelfregie.

Durf jij naar je naar diepste kern te gaan? Durf jij je eigen weg te gaan?

Soms is een paar uur coaching al genoeg om nét dat duwtje in de goede richting te krijgen.

Durf jij je eigen weg te gaan?

Consultancy

Jasmijn Derckx is bedrijfskundige met als aandachtsgebied Verandermanagement en Transformatieprocesbegeleiding. 

Ook is zij letselschade-expert op het gebied van zwaar letsel en overlijdensschade. Ook is zij auteur en reisjournalist.
Zij is multiple inzetbaar voor het begeleiden van transformatieprocessen en (herstel-) coaching. 

Soms is een frisse blik met een creatieve touch verhelderend en voor een vleugje Jasmijn voor je bedrijf klik je hier:

Jasmijn Derckx is bedrijfskundige met als aandachtsgebied Verandermanagement en Transformatieprocesbegeleiding. 

Ook is zij letselschade-expert op het gebied van zwaar letsel en overlijdensschade. Ook is zij auteur en reisjournalist. Zij is multiple inzetbaar voor het begeleiden van transformatieprocessen en (herstel-) coaching. Soms is een frisse blik met een creatieve touch verhelderend en voor een vleugje Jasmijn voor je bedrijf klik je hier: