Boekingen

Jasmijn Derckx geeft lezingen in o.a. boekhandels, bibliotheken, verenigingen, in zorginstellingen, kerken en voor leeskringen. Wilt u een inspirerende lezing boeken? Een dialoog met Jasmijn Derckx aangaan? Haar reisverhalen horen en zien? 

Omdat Jasmijn Derckx over veel verschillende onderwerpen schrijft is zij multiple inzetbaar voor lezingen en workshops. Van euthanasie en geloof tot de Nederlandse (ex-)koloniale geschiedenis, en van empowerment tot herstel-coaching in letselschaderegeling.

Lezing

Geloof en euthanasie

Speciaal voor de oudere doelgroep. Jasmijn Derckx vertelt aan de hand van haar boek ‘Wegens hemelvaart gesloten’ en gaat het gesprek aan over het onderwerp ‘geloof en euthanasie’.

Lezing

Familiehistorie

Aan de hand van haar boek ‘Theodoor’ vertelt Jasmijn over het schrijfproces. Hoe heeft ze deze roman weten te schrijven op basis van zoveel boeken? Heb je zelf een mooi familieverhaal te vertellen? Hoe begin je? Wat heb je nodig? Jasmijn kan hierover vertellen, als lezing maar ook is individuele begeleiding mogelijk. knop boekingen

Lezing

Een familie en de wereldgeschiedenis

Afgestemd op jongeren. Het boek Theodoor neemt je mee door een eeuw geschiedenis. Hoe zag de wereld eruit toen Theodoor werd geboren? Wat is er allemaal gebeurd en veranderd? Hoe ziet jouw wereld eruit en zie je je toekomst? Wat kun jji doen, voor jezelf maar ook voor anderen? knop: boekingen

Boekingen

De Schrijverscentrale

Nieuwe Prinsengracht 89,

1018 VR Amsterdam
Nederland

Telefoon: 020-820 26 50

www.deschrijverscentrale.nl