Auteur Jasmijn Derckx

In 2017 debuteerde Jasmijn Derckx met het boek Wegens hemelvaart gesloten (Paris Books). In 2022 volgde Theodoor (Walburg Pers) en in 2024 Liefdesmunt (Aspekt). Deze boeken zijn te bestellen via de links hieronder.
De boeken Het vergeten meisje van Barcelona en De Schrijfweek (werktitels) zijn nog niet gepubliceerd, maar je kunt met Jasmijn mee op reis. Door middel van korte verhalen, foto’s en blogs neemt Jasmijn je mee op haar reizen in de wereld van deze verhalen. Kan jij ook niet wachten tot de boeken gepubliceerd zijn, via onderstaande links reis je mee met Jasmijn!

Wegens hemelvaart gesloten. Over de gloriedagen en het verval van de katholieke kerk. Voor iedereen die gelovig werd opgevoed en nu worstelt met moderne keuzes als euthanasie en echtscheiding of als direct betrokkene dit proces beter wil begrijpen. Meer lezen? Klik hier. 

Het bewogen leven van de arts Theodoor van Ravenswaaij en zijn familie speelt zich af in de periode van 1888 tot 1961 in Nederland, Frankrijk, Duitsland, de Verenigde Staten en op Java en Sumatra.  Door het schrijven van meer dan vierduizend brieven bleef de familie nauw met elkaar verbonden. Meer lezen? Klik hier. 

Deze roman is een verhaal over illusies, dromen en idealen in de stad van de liefde: Parijs. Een zinderend verhaal vol erotiek en spanning. Laat je inspireren tot het maken van keuzes in je leven. Na het lezen van dit boek heb je nog maar één vraag: durf jij te kiezen voor de hoogste vorm van liefde? 

Meer lezen? Klik hier. 

Publicatie verwacht: medio 2024.

Alvast ontdekken waar het vergeten meisje van Barcelona over gaat? Klik hier. 

Publicatie datum nog niet bekend.

Alvast ontdekken waar dit spannende verhaal over gaat? Klik hier.