Auteur Jasmijn Derckx

In 2017 debuteerde Jasmijn Derckx met het boek ‘Wegens hemelvaart gesloten’ (Paris Books). In 2022 volgde ’Theodoor’ (Walburg Pers). Deze boeken zijn te bestellen via de links hieronder.
De boeken ‘Liefdesmunt’, ‘Het vergeten meisje van Barcelona’ en ‘De Schrijfweek’ (werktitels) zijn nog niet gepubliceerd maar je kunt met Jasmijn mee op reis. Door middel van korte verhalen, foto’s en blogs neemt Jasmijn je mee op haar reizen in de wereld van deze verhalen. Kan jij ook niet wachten tot de boeken gepubliceerd zijn, via onderstaande links kun je alvast meereizen met Jasmijn!

Wegens hemelvaart gesloten Over de gloriedagen en het verval van de katholieke kerk. Voor iedereen die gelovig werd opgevoed en nu worstelt met moderne keuzes als euthanasie en echtscheiding of als direct betrokkene dit proces beter wil begrijpen.

Het bewogen leven van de arts Theodoor van Ravenswaaij en zijn familie speelt zich af in de periode van 1888 tot 1961 in Nederland, Frankrijk, Duitsland, de Verenigde Staten en op Java en Sumatra.  Door het schrijven van meer dan vierduizend brieven bleef de familie nauw met elkaar verbonden. 

Verschijnt op 14-02-2024

De publicatie datum is nog niet bekend

Publicatie datum nog niet bekend