10 februari 2024 – Boeklancering Liefdesmunt

Oh là là! Vous allez á Paris op zaterdagmiddag 10 februari.

Boekhandel De Vries Van Stockum in de Passage in Den Haag is het podium voor de presentatie van het sensuele, spannende en romantische boek Liefdesmunt (Aspekt, 2024).

Jasmijn Derckx, auteur van Wegens hemelvaart gesloten (Paris Books) en Theodoor (Walburg Pers), neemt je mee naar Parijs. Je waant je een beetje in Montmartre. Chansons, Franse wijn en kaas. La vie est belle! Haal je alpinopet of dat leuke hoedje van de kapstok, Paris-chic gekleed est très apprécié!

Fred Zuiderwijk presenteert het geheel en Jasmijn Derckx zal na afloop Liefdesmunt signeren in de boekhandel.

Multi-talent Fred Zuiderwijk is cabaretier, muzikant en presentator. Hij onderscheidde zich in diverse orkesten in binnen-en buitenland, toerde met diverse theatergezelschappen en begeleidde tal van artiesten bij televisieoptredens en in de studio. Later speelde hij in theaterprogramma’s en als acteur in reclame- en bedrijfsfilms. Inmiddels is hij geliefd Haags presentator en presenteerde onder andere Haagse Iconen.

Je hoeft je niet aan te melden, vanaf 17 uur is er vrije inloop en om 17.30 uur start het (korte) officiële programma. Daarna is er een gezellige borrel (en laat je daar verrassen met…`Parfait d’amour’ van Van Kleef, hét drankje ….oh là là, je leest het in het boek).

A bientôt!

Bisou

Jasmijn Derckx