Een fantastisch 2024

Lieve mensen,

Hierbij wil ik jullie een gelukkig en gezond nieuwjaar wensen! Een leeg jaarboek met nieuwe hoofdstukken om te vullen met kansen om te groeien, te leren en bovenal lief te hebben.

Voor mij wordt 2024 een spannend jaar, want in de week voor Valentijnsdag komt mijn derde boek Liefdesmunt uit (Aspekt). Een liefdesroman die zich afspeelt in de stad van dromen, illusies en idealen, Parijs. En waarin ik de lezer onderdompel in de wereld van Montmartre, maskers en burlesque. Reserveer alvast 10 februari 17 uur in je agenda. Dan vindt de boeklancering plaats in de boekhandel De Vries Van Stockum in de Passage in Den Haag. Maar er komt nog veel meer spannends rondom dit boek, binnenkort meer!

Ook staan er vele (schrijf-)reizen op de planning. Zo isoleer ik mezelf in januari een weekje in Duitsland om te schrijven, reis ik vlak na de lancering van Liefdesmunt naar Valencia en het binnenland van Spanje voor mijn vierde boek (Het vergeten meisje van Barcelona), in april ben ik in Parijs te vinden. In juli reis ik naar Frankrijk om onderzoek te doen voor mijn boek ‘De Schrijfweek’ in het land der Katharen. Daarnaast zijn er reizen (o.a. Barbizon) in het kader van mijn lidmaatschap van Euroart en voorzitterschap van Stichting Vrienden van Museum Veluwezoom.

In 2024 wil ik jullie graag meenemen op mijn reizen en een van mijn goede voornemens is om regelmatig een nieuwsbrief te sturen. Wil je mij via de contactpagina laten weten of je deze ook graag ontvangt?

Een fantastisch, kleurrijk, liefdevol, gezond en gelukkig 2024 gewenst!

Warme groet,

Jasmijn Derckx

Cover Oosterbeek Beleeft

Column Oosterbeek Beleeft – nummer 26 / voorjaar 2024

De nieuwste column van Jasmijn Derckx in Oosterbeek Beleeft over 30 jaar Euroart. Waar zij met trots de Stichting Vrienden van Museum Veluwezoom vertegenwoordigde als voorzitter. Lees hier ook haar…
Lees artikel
Cover nieuwste boek van Jasmijn: Liefdesmunt

Uitnodiging voor de boekpresentatie van Liefdesmunt

Zaterdagmiddag 10 februari 2024 om 17 uur bij De Vries Van Stockum in de Passage in Den Haag. Oh là là! Vous allez á Paris op zaterdagmiddag 10 februari. Boekhandel…
Lees artikel

50 jaar gefascineerd door mode

Op 1 mei 2023 vierde lieve Anca Struycken het vijftigjarige bestaan van de mooiste tweedehands kledingzaak, lees ‘boutique’, van Den Haag. Om dit te vieren stelden we met de schrijvers…
Lees artikel