Column Oosterbeek Beleeft – nummer 25 / winter 2023

De nieuwste column van Jasmijn Derckx in Oosterbeek Beleeft over haar bezoek aan Euroart in Murneau. Waar zij met trots de Stichting Vrienden van Museum Veluwezoom vertegenwoordigde als voorzitter.

Lees hier ook haar najaarscolumn uit Oosterbeek Beleeft.

Column Jasmijn Derckx Oosterbeek Leeft Winter 2024
Cover nieuwste boek van Jasmijn: Liefdesmunt

Uitnodiging voor de boekpresentatie van Liefdesmunt

Zaterdagmiddag 10 februari 2024 om 17 uur bij De Vries Van Stockum in de Passage in Den Haag. Oh là là! Vous allez á Paris op zaterdagmiddag 10 februari. Boekhandel De Vries Van Stockum in de Passage in Den Haag is het podium voor de presentatie van het sensuele, spannende en romantische boek Liefdesmunt (Aspekt,…
Lees artikel
Cover nieuwste boek van Jasmijn: Liefdesmunt

Een fantastisch 2024

Lieve mensen, Hierbij wil ik jullie een gelukkig en gezond nieuwjaar wensen! Een leeg jaarboek met nieuwe hoofdstukken om te vullen met kansen om te groeien, te leren en bovenal lief te hebben. Voor mij wordt 2024 een spannend jaar, want in de week voor Valentijnsdag komt mijn derde boek Liefdesmunt uit (Aspekt). Een liefdesroman…
Lees artikel

50 jaar gefascineerd door mode

Op 1 mei 2023 vierde lieve Anca Struycken het vijftigjarige bestaan van de mooiste tweedehands kledingzaak, lees ‘boutique’, van Den Haag. Om dit te vieren stelden we met de schrijvers van de Schrijverstafel van Sociëteit De Witte een boekje samen. Het werd een prachtig boek, waarin je leest over de geschiedenis van de winkel, vermakelijke…
Lees artikel

Peace Promotion

“Hoe slaagden de bewoners na de vreselijke atoomoorlog erin (inclusief de hibakusha, de A-bomb survivors) om de stad weer te laten herrijzen en hun haat te overwinnen?” Dat was een vraag die Marc had gesteld en gedurende twee uur luisterden we naar een duizelingwekkend verhaal over de vreselijke gevolgen van het bombardement op 6 augustus…
Lees artikel